Verjaardagsfeestjes: Ideetjes & ideeën!

 Kinderanimatie is populair! Steeds vaker zien we springkastelen, clowns, goochelaars,… opduiken op allerhande feesten en evenementen. Vaak voelt men zichzelf dan ook verplicht om bijvoorbeeld een clown te voorzien op een verjaardagsfeestje. Dit is echter één van de duurdere vormen van kinderanimatie! Wat denkt u van volgende alternatieven?
  • Kleurplaten: Laat de kinderen leuke kleurplaten inkleuren met bijvoorbeeld potloden, glitters,… Budget: < € 5.
 
  • Themafeestjes: Laat de kinderen zich verkleden rond bepaalde thema’s (vb. piraten). Deze ‘themakisten’ zijn vaak te huren vanaf € 60.
 
  • Springkasteel: Voorzie een springkasteel (overweeg een overdekt kasteel bij slecht weer), zodat de kinderen zich op geen enkel moment zullen vervelen. Na de taart of eventueel andere spelletjes is er steeds iets te doen voor de kinderen. Dit zorgt voor het uitschakelen van eventuele ‘dode tijden’. Springkastelen zijn vaak te huren vanaf € 150.
 
  • Ballonnenclown: Nog een ontzettend leuk idee is het huren van een ballonnenclown. Niet alleen voorziet u een amusante act voor de kinderen, maar ieder kind gaat ook nog op zijn beurt naar huis met een ideaal aandenken: een mooie ballonfiguur! Ballonnenclowns zijn vaak vanaf € 80 in te schakelen. TIP: ballonnenclown.
  Heeft u nog extra ideeën voor verjaardagsfeestjes? Laat het ons weten en plaats een reactie!
Deel deze pagina op:Plaatsen/stemmen op NUjij Voeg toe aan je Google bladwijzers Plaats dit bericht op Twitter Geef dit als tip aan je Hyves-vrienden Voeg toe aan je Facebook-profiel Deel met je MySpace-vrienden Deel met je LinkedIn-contacten Abonneer je op de RSS-feed van deze site
This entry was posted in Kinderanimatie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>